NDA Incasso B.V. (100775788) - Amersfoort

Organisatiegegevens

Naam
NDA Incasso B.V.
Leerbedrijf ID
100775788
KvK nummer
08101205
KvK vestigingsnummer
000014400189
Bedrijfsindeling
Kredietinformatie- en incassobureaus
Telefoon
Niet beschikbaar
Bedrijfsgrootte
Niet beschikbaar
E-Mailadres
info@nda-incasso.nl
Website
www.nda-incasso.nl
Kenmerken
Niet beschikbaar
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Netwerklaan 321
3821 AC Amersfoort

Correspondentieadres
Netwerklaan 321
3821 AC Amersfoort

Organisatieprofiel

Omschrijving
NDA Incasso is een landelijke incasso-organisatie, opgericht in 2001. Wij zijn uitblinkers in debiteurenbeheer en incassodiensten. In onze werkwijze staat persoonlijk contact centraal. Wij beschikken over het Keurmerk SVI (Sociaal Verantwoord Incasseren). Onze opdrachtgevers zitten in uiteenlopende branches. Van financiële instellingen, zorgverleners, transportbedrijven, onderwijsinstellingen en de (semi)overheid tot advocaten, notarissen en het MKB. Het maakt niet uit of het om B2B (business-to-business) vorderingen gaat of B2C (business-to-consumer) vorderingen. Incassowerk is mensenwerk èn maatwerk. Hoe wij deze begrippen invullen lees je op https://nda-incasso.nl/over-ons/
Informatie Leren en Werken
Als je stage gaat lopen bij ons, leren wij je de basisbeginselen om incassomedewerker te worden. We leren je gesprekstechnieken om goede telefoongesprekken te voeren en helpen je hoe je oplossingen kunt bieden wanneer een schuld niet in één keer betaald kan worden. Je correspondeert met mensen met schulden, maar ook met hulpverleners en onze opdrachtgevers. Ons werk wordt bepaald door veel wet- en regelgeving, vooral uit het verbintenissenrecht, maar ook uit het wetboek van burgerlijke rechtsvordering. NDA is een erkend leerbedrijf zodat we in de praktijk kunnen laten zien wat wij als incassobureau doen. Zeg maar: propaganda voor het mooie vak. En wie weet wakkeren we bij jou wel een vlammetje aan zodat jij het ook een leuke, interessante job vindt.
Informatie Student
Wij bieden alleen stageplaatsen aan voor leerlingen met affiniteit voor juridische werkzaamheden. Je moet beschikken een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Wij communiceren in het Nederlands. Onze stagiaires zijn vaak afkomstig van ROC Midden-Nederland.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Mw. Marion op de Haar
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 

Leerplaatsen

Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd