Brownies&downieS Breda (100674353) - Breda

Organisatiegegevens

Naam
Brownies&downieS Breda
Leerbedrijf ID
100674353
KvK nummer
75216833
KvK vestigingsnummer
000043105882
Bedrijfsindeling
Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.
Telefoon
+31762201151
Bedrijfsgrootte
2 tot en met 9 medewerkers
E-Mailadres
breda@browniesanddownies.nl
Website
www.facebook.com
Kenmerken
Niet beschikbaar
Opleidingsgebieden
  • Maatschappelijke zorg - Begeleider gehandicaptenzorg
  • Maatschappelijke zorg - Begeleider specifieke doelgroepen
  • Maatschappelijke zorg - Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg
  • Maatschappelijke zorg - Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Adresgegevens

Vestigingsadres
Halstraat 29
4811 HV Breda

Correspondentieadres
Halstraat 29
4811 HV Breda

Organisatieprofiel

Omschrijving
Brownies & downieS Breda biedt mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming ervaring op te doen. Werken bij Brownies & downieS is voor mensen met een verstandelijke beperking een uitdagende manier om zich verder te ontwikkelen. Vaak kan iemand meer dan in eerste instantie van hen wordt verwacht. Naast het creëren van perspectief voor bijzondere medewerkers, wordt veel energie gestoken in de kwaliteit van de keuken. Brownies & downieS heeft de ambitie om op basis van kwaliteit, uitstraling en beleving de beste lunchroom van Nederland te zijn. Dit doen wij door ambachtelijke gerechten te serveren, waarbij alles vers gemaakt wordt. De combinatie van ambachtelijke kwaliteit, lokale verbondenheid en unieke service van de bijzondere medewerkers zorgt voor een unieke horecabeleving.
Informatie Leren en Werken
Je leert het bedrijf kennen door eerst mee te helpen in de keuken. Als aankomend basiskok is de taak om de menukaart onder de knie te krijgen onder begeleiding van de chef-kok. Ons leerniveau dat wij mogen opleiden is niveau 2 - basiskok. De focus wordt goed gelegd op de basis technieken en keukenbereidingen. Ook word je meegenomen in het proces van bestellingen, bestellingen ontvangen, menu kaart besprekingen, schoonmaak en HACCP maar bovenal de omgang met de bijzondere medewerkers. Afhankelijk van je wensen en interesses zal je ook andere werkzaamheden gaan verrichten om je verder te ontwikkelen. Werkdag ziet er als volgt uit (09:00-17:00 - Open di t/m za): 09:00 start dag bespreking samen met de medewerkers. 09:15 opstart van de keuken en bestellingen opruimen daarna start van de mise en place. 12:00 start van de lunch en evt. mise en place 16:00 bestellen voor de volgende dag en begin met schoonmaak keuken. 17:00 gemiddelde eindtijd en klaar voor de volgende dag. Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer? - Warenkennis - Keukentechnieken - Geduld (met de medewerkers) - Collegialiteit - Flexibiliteit - Product kennis Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer? - Een stageplek met goede werktijden - Gezellige werksfeer met collega's en medewerkers - Goede begeleiding aangepast aan jouw opleiding - Doorgroeimogelijkheden na stage periode (in overleg)
Informatie Student
- Basiskok Niveau 2 - Leerling (1 jaar) - Stagiaire voor een bepaalde periode - Bij voorkeur wonend regio Breda

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Mw. Manon Boisnard
Contactpersoon BPV
Dhr. Jurgen Pas
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd