Aangepaste dienstverlening SBB tot 1 januari 2021 Welke gevolgen heeft het coronavirus voor onze dienstverlening, zoals het erkennen van leerbedrijven? U leest hierover op https://www.s-bb.nl/nieuws/aangepaste-dienstverlening-tot-1-januari-2021

Trade in Services B.V. (100634359) - AMSTERDAM

Organisatiegegevens

Naam
Trade in Services B.V.
Leerbedrijf ID
100634359
KvK nummer
74467182
KvK vestigingsnummer
000042421675
Bedrijfsindeling
Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie-adviesbureaus)
Internationalisation at home
Ja
Bedrijfsgrootte
2 tot en met 9 medewerkers
E-Mailadres
post@tradeinservices.co
Website
www.tradeinservices.co

Adresgegevens

Vestigingsadres
Delflandlaan 1
1062 EA AMSTERDAM

Correspondentieadres
Delflandlaan 1
1062 EA AMSTERDAM

Algemene informatie

Beknopte omschrijving van de organisatie:
Al meer dan 20 jaar heeft Trade in Services B.V. zijn management concepten en strategieën bedacht om bedrijvigheid te verkennen en op een hoger niveau te tillen. Wij werken met de meest krachtige partners binnen de industrie zoals Google en PostNL. Daarom kan Trade in Services zowel intern en extern vertrouwen op een sterk netwerk van kennis en expertise.

Ons doel is om vooruitgang, en mogelijkheden voor groei, van bedrijven te ontwikkelen. We stimuleren het bedrijfsleven door de grootste uitdagingen aan te gaan en echte vooruitgang en opties te bieden voor elk deel van de organisatie. Via onze detacheringsorganisatie Payrollmen zorgen wij ervoor om personeelsleden op de juiste plek plaatsen, en om de beste potentie op elke afdeling te krijgen.

We voeden het management en bieden preciezere strategieoplossingen om bestaande bedrijven te stimuleren. Onze mensen zijn wereldwijd, divers en toegewijd, werken met de hoogste integriteit en passie om de Trade in Services-missie te vervullen en eventueel personeel aan onze klanten te leveren.

Opleiden binnen de organisatie

Informatie over leren en werken:
Een stage bij Trade in Services is een goede manier om de zakelijke industrie te leren kennen. Het geeft je een beter beeld van welke carrière of discipline bij jou past. Er is een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor stages. In jou aanvraag kan je aangeven in welke discipline je geïnteresseerd bent of over welk onderwerp je wilt afstuderen. Wij zullen dan samenwerken naar het stagedoel.

De stages die we aanbieden, duren meestal 12 weken, soms korter of zelfs 12 maanden. Je wordt dagelijks volledig betrokken bij projecten die aansluiten bij je interesses en vaardigheden. Je werkt in een projectteam met professionals uit verschillende vakgebieden. Dit geeft een beter beeld van waar we aan werken en hoe we samenwerken.

Wat zijn de uitdagingen en wat willen we bereiken?
Je wordt begeleidt en ondersteund door een supervisor en een mentor; ze geven regelmatig constructieve feedback die je de kans geeft om te groeien. En met een succesvolle afronding van je stage, is het de bedoeling om je meteen een plek bij ons of bij onze klanten te bieden.

Trade in Services stages in één oogopslag:
- Meestal 12 weken, maar soms korter of tot 12 maanden in een gekozen vakgebied.
- Een echt project waarmee je echt het verschil kunt maken
- Ontwikkel je kennis en vaardigheden en groei!
- Bouw waardevolle netwerken en contacten voor toekomstige carrièremogelijkheden.

Aanvullende informatie

Extra informatie voor de student:
Je moet het leuk vinden om uitgedaagd te worden, zodat je in plaats van ontmoedigd of overweldigd te raken als een taak onmogelijk lijkt, je de kans verwelkomt om innovatief te zijn. Je moet ook goed zijn in het absorberen van informatie, het analyseren van problemen, het nemen van objectieve beslissingen en het bedenken van originele ideeën. Je moet de drive, het vertrouwen en de veerkracht hebben om dingen gedaan te krijgen, de flexibiliteit om goed te werken als onderdeel van een team en de geloofwaardigheid om anderen te beïnvloeden.

Voor gedetailleerde informatie over beschikbare stage plaatsen en de vereisten, bezoek onze pagina op www.tradeinservices.training.

Personen

profielfoto
Dhr. Henk Carl Roethof
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider  
  • Business support (26019) (3)
  • Commercieel medewerker (25134) (3)
Opleidingsmogelijkheden
sector
Sector: 
sector
Sector: 
Leerplaatsen
Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd