Restaurant YAYA (100630232) - Eersel

Organisatiegegevens

Naam
Restaurant YAYA
Leerbedrijf ID
100630232
KvK nummer
74578448
KvK vestigingsnummer
000042523818
Bedrijfsindeling
Restaurants
Telefoon
+31648866113
Bedrijfsgrootte
10 tot en met 50 medewerkers
E-Mailadres
info@restaurantyaya.nl
Website
www.restaurantyaya.nl
Kenmerken
  • Mogelijkheden voor zij-instromers
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Hint 7 b
5521 AE Eersel

Correspondentieadres
Hint 7 b
5521 AE Eersel

Organisatieprofiel

Omschrijving
Wij zijn gemotiveerd om gasten een fijne en gezellige culinaire dag en/of avond te bezorgen. Dit doen wij door aandacht en beleving bij de gast aan tafel. De lunchkaart bestaat uit diverse goed gevulde salades, soepen en specials. Daarnaast kan er de gehele dag genoten worden van onze borrelkaart en van een uitgebreide dinerkaart. Keuze uit onze à la carte of één van onze 4 of 5 gangen verrassingsmenu's. Wij zijn vijf dagen in de week open voor lunch, borrel en diner. Niet alleen eten en drinken, maar een beleving aan tafel!
Informatie Leren en Werken
Wij zijn een erkend leerbedrijf, omdat wij het super gaaf vinden om een ontwikkeling tot stand te brengen bij een leerling of student. Hoe mooi is het om een groei door te maken en zo elke keer weer een beetje meer te leren en elke keer weer een beetje ‘beter’ te worden? Dat is wat wij een student bieden! In de keuken hebben wij al een aantal studenten mogen begeleiden. Ook in de bediening hebben verschillende leerlingen stage gelopen. In de keuken staat Rick van Kessel als praktijkopleider. Hij is chefkok en tevens eigenaar van dit bedrijf. Marieke Ketelaars staat voor iedereen klaar in de bediening. Zij is de vriendin van Rick en is praktijkopleider in de bediening.
Informatie Student
We werken samen met verschillende scholen. Pius X, Summa en de Rooi Pannen zijn tot nu toe de scholen waarmee wij gewerkt hebben. Natuurlijk ben je ook van harte welkom vanaf een andere school. Iedereen is welkom!

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Dhr. Rick van Kessel
Contactpersoon BPV
Mw. Marieke Ketelaars
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 

Leerplaatsen

sector
Sector: