Ricover Media Group (100494330) - Veenendaal

Organisatiegegevens

Naam
Ricover Media Group
Leerbedrijf ID
100494330
KvK nummer
61089583
KvK vestigingsnummer
000030219817
Bedrijfsindeling
Reclame en marktonderzoek
Telefoon
+31318240003
Bedrijfsgrootte
Niet beschikbaar
E-Mailadres
stage@ricovermediagroup.nl
Website
www.ricovermediagroup.nl
Kenmerken
  • Mogelijkheden voor zij-instromers
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Hoofdstraat 89 B
3901 AH Veenendaal

Correspondentieadres
Hoofdstraat 89 B
3901 AH Veenendaal

Organisatieprofiel

Omschrijving
Ben je klaar om je vleugels uit te slaan in de dynamische wereld van creatieve media? Duik dan head first in de avontuurlijke stage bij Ricover Media Group! Wij zijn de springplank voor talenten die willen meebouwen aan een onstuitbare toekomst. Wat je van ons kunt verwachten? Een jong, flexibel team dat barst van de mogelijkheden en met campagnes die het hele land doorkruisen.
Informatie Leren en Werken
Bij RMG bruist het van jeugdig enthousiasme en vakbekwaamheid; een krachtige mix die zorgt voor een ongeëvenaarde dynamiek. Hier is interactie key: de deuren staan altijd open. Verwacht gesprekken met je leidinggevende die net zo makkelijk gaan over professionele ontwikkelingen als over de nieuwste TikTok-trends. Welkom in een omgeving waar werk en passie hand in hand gaan met de pols op de digitale hartslag van nu.
Informatie Student
- Je ademt marketing en social media: Advertenties die je maakt, gonzen door de feeds en harten van onze klanten. - Je maakt visuele kunst: Of het nu in onze studio is of op locatie, jouw content brengt verhalen tot leven. - Je bent de spin in het web van onze events: Meerdere locaties in Nederland zullen jouw creatieve touch ervaren. - Een design-dynamo: Posters, artwork, brand designs - jouw creativiteit kent geen grenzen. - Een marketing-goeroe in de dop: Concepten verkopen, klanten charmeren - jij weet hoe je een merk moet neerzetten. - Een eventmeester: Onze evenementen en festivals wachten op jouw organiserend talent.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Dhr. Rico Versteeg
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

sector
Sector: 
sector
Sector: