Amrâth Airport Hotel Rotterdam (100384843) - Rotterdam

Organisatiegegevens

Naam
Amrâth Airport Hotel Rotterdam
Leerbedrijf ID
100384843
KvK nummer
24172785
KvK vestigingsnummer
000019841140
Bedrijfsindeling
Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentieoorden
Telefoon
+31104625566
Bedrijfsgrootte
Niet beschikbaar
E-Mailadres
info@amrathairporthotelrotterdam.nl
Website
www.amrathairporthotelrotterdam.nl
Kenmerken
  • Internationalisation at home
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Vliegveldweg 59 -61
3043 NT Rotterdam

Correspondentieadres
Vliegveldweg 59 -61
3043 NT Rotterdam

Organisatieprofiel

Omschrijving
Welkom bij Amrâth Airport Hotel Rotterdam, een natuurlijk en inspirerend 4 sterren hotel tussen Rotterdam The Hague Airport en groen Overschie. Al 30 jaar is dit dé ontmoetingsplek voor duurzame relaties. Team Amrâth Airport Hotel Rotterdam maakt dagelijkse dingen bijzonder en zorgt graag voor een hartverwarmend ontvangst. Bij ons voelt u zich thuis. Onze comfortabele hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien, met uitzicht op een rustgevende groene oase. Door de ligging is het hotel uitermate geschikt voor de zakelijke reiziger die gebruik wil maken van het nabijgelegen vliegveld. Onze gratis shuttle service brengt u snel van en naar Rotterdam The Hague Airport, zo heeft u alle tijd voor ontspanning en het opladen van uw energie. Ook voor gezinnen die de groene omgeving en Rotterdam willen ontdekken hebben wij aantrekkelijke en kidsproof arrangementen. De mogelijkheden om op een duurzame en bewuste manier te ondernemen zijn legio. En daarbij hoeven we tegenwoordig zeker niet meer aan comfort in te leveren. Juist daarom én omdat wij het belangrijk vinden om verder te kijken dan alleen de nabije toekomst, hebben wij ons hard gemaakt voor het Green Key certificaat. Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de markt van vergader- en congreslocaties. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Wij kunnen met trots melden dat Amrâth Airport Hotel Rotterdam in het bezit is van de gouden Green Key. Waar mensen aandacht voor elkaar hebben is ruimte voor groei, zoals de natuur dat heeft bedoelt. Bij ons staan duurzaamheid en vitaliteit centraal, maar dan wel op de Rotterdamse ‘nuchtere’ manier. Wij geloven dat een bewust duurzame leefstijl essentieel is voor een groene hoopvolle toekomst. Amrâth Airport Hotel Rotterdam is een plek waar u de groene energie voelt, waar u zich thuis voelt en waar u geniet van lekker en gezond eten en drinken. Ons restaurant, de Green Room en onze coffee corner zijn de huiskamers tijdens uw verblijf. Met verrassende groene plekken, zithoeken bij de tv en grote tafels voor interessante gesprekken heeft u alle ruimte om achterover te leunen en te ontspannen op elk moment van de dag.
Informatie Leren en Werken
Aangezien het Amrâth Hotel Rotterdam bij Rotterdam-The Hague Airport ligt, richten wij ons voornamelijk op de zakelijke reiziger. Daarnaast is Rotterdam een populaire stad vanwege de architectuur en de vele winkelmogelijkheden, dat trekt jaarlijks toeristen vanuit het hele land en ver daar buiten aan. Wij zijn een internationaal georiënteerde organisatie. Bij ons kun je een moderne vreemde taal spreken, krijg je inzicht in onze internationale contacten en krijg je te maken met de cultuurverschillen. Dus wil je als MBO student de mogelijkheid oppakken om in Nederland alvast een stage te doen in een internationale omgeving/ context neem dan contact met ons op!
Informatie Student
Amrâth Hôtels bestaat uit 14 drie- vier- en vijfsterrenhotels in Nederland. Onze hotels bevinden zich op unieke en centrale locaties van Maastricht tot Alkmaar.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Mw. Sabina Groenveld
Contactpersoon BPV
Dhr. Raymond Jansen
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: