Debets-Schalke B.V. (100315514) - Monster

Organisatiegegevens

Naam
Debets-Schalke B.V.
Leerbedrijf ID
100315514
KvK nummer
27176097
KvK vestigingsnummer
000018670911
Bedrijfsindeling
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
Telefoon
+31174245321
Bedrijfsgrootte
Niet beschikbaar
E-Mailadres
info@debets.nl
Website
www.debetsschalke.com
Kenmerken
  • Mogelijkheden voor zij-instromers
Opleidingsgebieden
  • Mechatronica - Machinebouw (niveau 4)

Adresgegevens

Vestigingsadres
Havenstraat 49
2681 LC Monster

Correspondentieadres
Havenstraat 49
2681 LC Monster

Organisatieprofiel

Omschrijving
Debets Schalke is hét internationale familiebedrijf in complete kassenbouwprojecten! Met ruim 38 jaar aan kennis en ervaring is Debets Schalke niet meer weg te denken in de wereldwijde verkoop van (turn-key) kassenbouwprojecten. De directie is altijd op zoek naar een stagiair die het team een nieuwe invalshoek laat zien of die nieuwe kennis komt delen! Op het gebied van kassenbouw staat Nederland te boek als absolute wereldleider. Nederlandse kassenbouwers zijn tegenwoordig dan ook voornamelijk in het buitenland actief en leveren hun bijdrage aan de meest ambitieuze en duurzame kassenbouwprojecten ter wereld. De rol van kassenbouw in de voedselvoorziening van de toekomst is belangrijk. Volgens experts zal de mondiale voedselproductie in 2050 verdubbeld moeten zijn. Professionele kassenbouw is de perfecte oplossing om bij te dragen aan de internationale behoefte van duurzame kwalitatieve voedselproductie. Wil jij hier aan bijdragen en wil jij stage lopen in een Westlands en dynamisch team en werk jij graag mee aan onze turn-key kassenbouwprojecten? Solliciteer vandaag nog!
Informatie Leren en Werken
Bij ons krijgt de stagiair ruimte om zich te ontwikkelen en meer te leren over de kassenbouw branche. Een stagiair gaat in overleg met de praktijkbegeleider op zoek naar werkzaamheden, die de stagiair helpen zijn/haar vaardigheden te verbeteren, maar ook daadwerkelijk onderdeel zijn van een greenhouse project. Zo heeft onze laatste stagiair de werkvoorbereiding geholpen met het maken van tekeningen voor een kassenbouwproject, maar heeft hij ook twee weken meegelopen in de hal van DS Hortitrade om ook de andere kant van de techniek te leren kennen. De tekeningen zijn uiteindelijk ook daadwerkelijk gebruikt voor de productie van een aantal staalconstructies en de machines zijn inmiddels alweer op transport gezet. Kortom... we acteren in een dynamische, snel groeiende, internationale werkomgeving en als stagiair kan jij een belangrijke bijdrage leveren. Binnen Debets Schalke heerst een informele sfeer. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door het gemeenschappelijk Debets Schalke-motto: “Zeg wat je denkt en doe wat je zegt!”. Op zoek naar een stage met veel verschillende taken en uitdagingen? Dan ben je bij Debets Schalke en DS Hortitrade aan het goede adres. We heten je van harte welkom.
Informatie Student
Bezoek onze website van Debets Schalke en van DS Hortitrade om ons beter te leren kennen: www.debetsschalke.com www.hortitrade.com

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Mw. Debora Capilitan
Contactpersoon BPV
Dhr. Jorel Schalke
Contactpersoon BPV
Dhr. Sem vd Weerd
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd