help
menu
Stel een vraag
U bereikt ons team Service & Informatie op 088-338 00 00. Team Service & Informatie is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Parc Sandur Horeca en Retail (100274118) - Emmen
Organisatiegegevens
- Naam
- Parc Sandur Horeca en Retail
- Leerbedrijf ID
- 100274118
- KvK nummer
- 08149543
- KvK vestigingsnummer
- 000016060814
- Bedrijfsindeling
- Handel in eigen onroerend goed
- Telefoon
- +31591667474
- Bedrijfsgrootte
- 10 tot en met 50 medewerkers
- E-Mailadres
- mariska.posthuma@ext.groupepvcp.com
- Website
- www.sandur.nl
- Stage/bbl overeenkomsten
- 4
- Kenmerken
- Niet beschikbaar
- Opleidingsgebieden
-
- Retail - Eerste verkoper
- Retail - Verkoopspecialist
Organisatieprofiel
- Omschrijving
- Parc Centrum Sandur is gelegen aan de rand van Emmen, omringd door water en groen vindt u hier alles om van uw vrije tijd of zaken doen een feest te maken. Bij ons vindt u een compleet aanbod van restaurants, sportieve activiteiten, ontspanning, vergader faciliteiten en winkelgemak onder één dak! Het gehele jaar door, 7 dagen per week.
- Informatie Leren en Werken
- Niet beschikbaar
- Informatie Student
- Niet beschikbaar
Personen
| Naam | Functie/Rol | Telefoon | |
|---|---|---|---|
| Mw. Lian Oosterloo |
Contactpersoon BPV
|
||
| Mw. Mariska Posthuma |
Contactpersoon BPV
|
||
| Mw. Ina Schoonebeek |
Contactpersoon BPV
|
Opleidingsmogelijkheden
-
B1-K1 Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
- B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
- B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
- B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
- B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
-
P1-K1 Verricht ondersteunende werkzaamheden in de zakelijke dienstverlening
- P1-K1-W1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
- P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit
-
B1-K1 Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
-
P7-K1 Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
-
B1-K1 Geeft leiding aan medewerkers/projecten
- B1-K1-W1 Onderzoekt en ontwikkelt de eigen leiderschapsstijl
- B1-K1-W2 Begeleidt en stuurt medewerkers aan
- B1-K1-W3 Wisselt informatie uit in werkbespreking
- B1-K1-W4 Communiceert met in- en externe samenwerkingspartners
- B1-K1-W5 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K1-W6 Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering
-
P1-K1 Levert een bijdrage aan het personeelsbeleid
- P1-K1-W1 Adviseert over de personeelsbehoefte en ondersteunt bij werving- en selectieactiviteiten
- P1-K1-W2 Ondersteunt bij personeelsadministratie en persoonlijk ontwikkelingsplannen
- P1-K1-W3 Ondersteunt in de cyclus van beoordelen en ontwikkelen
-
B1-K1 Profileert zichzelf als ondernemer
- B1-K1-W1 Bereidt zich op ondernemen voor
- B1-K1-W2 Onderzoekt de markt
- B1-K1-W3 Ontwikkelt een ondernemersconcept
-
B1-K2 Ontwikkelt een business model
- B1-K2-W1 Selecteert het klantsegment en de waardepropositie van de onderneming
- B1-K2-W2 Kiest de kanalen en klantrelaties van de onderneming
- B1-K2-W3 Maakt een financieel plan voor de onderneming
- B1-K2-W4 Kiest een vorm voor ondernemen
- B1-K2-W5 Zet een zakelijk netwerk op
- B1-K2-W6 Construeert een business model
-
B1-K3 Voert operationele processen in een handelsonderneming uit
- B1-K3-W1 Koopt producten in
- B1-K3-W2 Verkoopt producten
- B1-K3-W3 Voert logistieke processen uit
- B1-K3-W4 Voert marketing- en communicatieprocessen uit
- B1-K3-W5 Voert financiële en administratieve processen uit
- B1-K3-W6 Maakt een operationeel plan voor de onderneming
-
B1-K4 Ontwikkelt zich in het ondernemen
- B1-K4-W1 Volgt trends en ontwikkelingen in het vakgebied en de markt
- B1-K4-W2 Reflecteert op de eigen werkzaamheden in relatie tot de ondernemersvaardigheden
-
B1-K1 Werkt mee aan hospitality, advies en verkoop
- B1-K1-W1 Ontvangt klanten en verleent service
- B1-K1-W2 Voert (advies)gesprekken
- B1-K1-W3 Handelt de verkoop af
- B1-K1-W4 Ondersteunt het retailteam tijdens de werkzaamheden
-
B1-K2 Begeleidt retailondersteunende processen
- B1-K2-W1 Begeleidt de goederenstroom
- B1-K2-W2 Begeleidt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
- B1-K2-W3 Informeert retailteam over trends, bedrijfsvoering en visie
- B1-K2-W4 Initieert en/of begeleidt verbeterprocessen binnen de eigen afdeling of vestiging
- B1-K2-W5 Profileert de organisatie in de lokale markt
-
B1-K3 Voert taken omtrent personeelsmanagement uit
- B1-K3-W1 Maakt werkplanningen
- B1-K3-W2 Voert activiteiten uit ten behoeve van in- en uitstroom van medewerkers
- B1-K3-W3 Voert activiteiten uit ten behoeve van beoordelen en ontwikkelen van medewerkers
- B1-K3-W4 Voert activiteiten uit ten behoeve van het verzuimbeleid
-
B1-K4 Geeft tactisch leiding aan de eigen afdeling of vestiging
- B1-K4-W1 Stelt doelstellingen op voor de eigen afdeling of vestiging
- B1-K4-W2 Interpreteert beschikbare operationele gegevens voor strategische verbeteringen
- B1-K4-W3 Onderzoekt nieuwe kansen
-
B1-K1 Verleent hospitality en verkoopt
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant
- B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
-
B1-K2 Voert ondersteunende retailprocessen uit
- B1-K2-W1 Functioneert als professional in de retailorganisatie
- B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom
- B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
-
B1-K1 Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
- B1-K1-W2 Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
- B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
- B1-K1-W4 Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
-
B1-K2 Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
- B1-K2-W1 Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
- B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
- B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
- B1-K2-W4 Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
- B1-K2-W5 Doet operationele verbetervoorstellen
-
B1-K1 Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
-
B1-K2 Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
-
B1-K3 Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
-
P2-K1 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P2-K1-W2 Instrueert en begeleidt (lerende) medewerkers
- P2-K1-W3 Rapporteert aan de manager/bedrijfsleider/ondernemer
-
B1-K1 Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1 Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2 Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3 Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4 Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5 Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6 Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers
- B1-K1-W7 Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
-
P1-K1 Organiseert de werkzaamheden
- P1-K1-W1 Stemt af met de leidinggevende
- P1-K1-W2 Plant werkzaamheden
- P1-K1-W3 Bewaakt het budget en te behalen doelen
- P1-K1-W4 Werkt met lerende medewerkers en stagiairs
-
B1-K1 Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1 Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2 Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3 Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4 Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5 Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6 Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
- B1-K1-W7 Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
-
P2-K1 Voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1 Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
- P2-K1-W2 Voert contractbeheer uit
- P2-K1-W3 Beheert financiën
- P2-K1-W4 Stemt af met het management
-
P2-K2 Geeft leiding
- P2-K2-W1 Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
- P2-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P2-K2-W3 Voert gesprekken met medewerkers
-
B1-K1 Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
-
B1-K2 Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
-
B1-K1 Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
-
B1-K2 Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
-
B1-K1 Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
-
B1-K2 Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
-
P4-K1 Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
-
P4-K2 Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
-
P4-K3 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
-
B1-K1 Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
-
B1-K2 Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
-
P4-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
-
P4-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
-
B1-K1 Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
-
B1-K2 Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
-
B1-K3 Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
-
P3-K1 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K1-W1 Assisteert bij bedrijfsontwikkeling
- P3-K1-W10 Sluit het fastservicebedrijf af
- P3-K1-W2 Begroot financiën
- P3-K1-W3 Bewaakt budgetten
- P3-K1-W4 Voert de dagadministratie uit
- P3-K1-W5 Plant voorraadniveaus
- P3-K1-W6 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K1-W7 Voert intern formele gesprekken
- P3-K1-W8 Stuurt medewerkers aan
- P3-K1-W9 Rapporteert aan de manager/ondernemer
-
B1-K1 Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
-
B1-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
-
P2-K1 Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
-
P2-K2 Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
-
B1-K1 Maakt bedrijfsruimtes bedrijfsklaar en bereidt en/of stelt fastserviceproducten samen
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit voor productie- en distributieproces
- B1-K1-W2 Voert productiewerkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Houdt de productie-, distributie- en overige gastenruimtes schoon gedurende zijn dienst
- B1-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden in de productie- en distributieruimte uit
- B1-K1-W5 Onderhoudt apparatuur en gereedschap
-
B1-K2 Verkoopt fastserviceproducten en verleent gastvrijheid aan gasten
- B1-K2-W1 Verleent gastvrijheid
- B1-K2-W2 Verkoopt producten
- B1-K2-W3 Bedient en beheert de kassa
- B1-K2-W4 Distribueert bestellingen
- B1-K2-W5 Gaat om met normafwijkend gedrag
- B1-K2-W6 Vangt klachten van gasten op
-
B1-K3 Beheert de voorraad
- B1-K3-W1 Controleert de voorraad
- B1-K3-W2 Ontvangt en controleert producten en goederen
- B1-K3-W3 Transporteert grondstoffen en goederen en slaat deze op
-
B1-K1 Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
-
B1-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
-
P3-K1 Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
-
B1-K1 Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
-
B1-K2 Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
-
P2-K1 Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
-
P2-K2 Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
-
P2-K3 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
-
B1-K1 Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
-
B1-K2 Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
-
P2-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
-
P2-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
-
B1-K1 Aanbieden van een les of training
- B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
- B1-K1-W2 Voert een les of training uit
- B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
- B1-K1-W4 Evalueert de les of training
-
B1-K2 Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
- B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
- B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
- B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team
-
P4-K1 Aanbieden van een bewegingsagogisch-programma op basis van een ondersteuningsplan
- P4-K1-W1 Stelt de ondersteuningsvraag en doelstellingen voor een bewegingsagogisch-programma vast
- P4-K1-W2 Stelt een bewegingsagogisch-programma op
- P4-K1-W3 Voert het bewegingsagogisch-programma uit
- P4-K1-W4 Monitort de voortgang van het bewegingsagogisch-programma
-
P4-K2 Coördineren van SB-(deel)projecten
- P4-K2-W1 Stelt een projectplan op voor een SB-(deel)project
- P4-K2-W2 Coördineert het SB-(deel)project
- P4-K2-W3 Monitort de uitvoering van het SB-(deel)project
-
B1-K1 Aanbieden van een les of training
- B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
- B1-K1-W2 Voert een les of training uit
- B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
- B1-K1-W4 Evalueert de les of training
-
B1-K2 Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
- B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
- B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
- B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team
-
P3-K1 Aanbieden van een leefstijl- en beweegprogramma
- P3-K1-W1 Stelt de beginsituatie en doelstellingen vast
- P3-K1-W2 Stelt een leefstijl- en beweegprogramma op
- P3-K1-W3 Voert een leefstijl- en beweegprogramma uit
- P3-K1-W4 Evalueert het leefstijl- en beweegprogramma
-
P3-K2 Coördineren van SB-(deel)projecten
- P3-K2-W1 Stelt een projectplan op voor een SB-(deel)project
- P3-K2-W2 Coördineert het SB-(deel)project
- P3-K2-W3 Monitort de uitvoering van het SB (deel)project
-
B1-K1 Aanbieden van een les of training
- B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
- B1-K1-W2 Voert een les of training uit
- B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
- B1-K1-W4 Evalueert de les of training
-
B1-K2 Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
- B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
- B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
- B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team
-
B1-K1 Aanbieden van een les of training
- B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
- B1-K1-W2 Voert een les of training uit
- B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
- B1-K1-W4 Evalueert de les of training
-
B1-K2 Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
- B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
- B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
- B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team
-
P5-K1 Aanbieden van SB-programma om prestaties en/of beleving te optimaliseren
- P5-K1-W1 Stelt de beginsituatie en doelen vast
- P5-K1-W2 Stelt een SB-programma op
- P5-K1-W3 Verzorgt trainingen of instructies
- P5-K1-W4 Coacht bij wedstrijden of activiteiten
- P5-K1-W5 Evalueert de ontwikkeling van sporter(s)/deelnemer(s)
-
P5-K2 Coördineren van SB-(deel)projecten
- P5-K2-W1 Stelt een projectplan op voor een SB-(deel)project
- P5-K2-W2 Coördineert het SB-(deel)project
- P5-K2-W3 Monitort de uitvoering van het SB-(deel)project
-
B1-K1 Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
-
B1-K2 Voert administratieve processen uit
- B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
- B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
-
B1-K3 Organiseert en voert activiteiten uit
- B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
- B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
- B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
- B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
-
B1-K4 Werkt in de gastvrijheidsbranche
- B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
- B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
- B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
- B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit
-
B1-K1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6 Werft klanten/gasten en opdrachten
-
B1-K2 Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1 Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2 Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4 Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
-
P3-K1 Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden
- P3-K1-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
- P3-K1-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
- P3-K1-W3 Begeleidt activiteiten
- P3-K1-W4 Rondt de activiteit af
- P3-K1-W5 Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
- P3-K1-W6 Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie
-
P3-K2 Geeft leiding
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
- P3-K2-W3 Voert formele gesprekken
-
P3-K3 Voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
- P3-K3-W2 Maakt een begrotingsvoorstel
- P3-K3-W3 Bewaakt financiën
-
B1-K1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6 Werft klanten/gasten en opdrachten
-
B1-K2 Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1 Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2 Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4 Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
-
P4-K1 Realiseert commercieel aanbod
- P4-K1-W1 Promoot producten en diensten
- P4-K1-W2 Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
- P4-K1-W3 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
-
P4-K2 Geeft leiding
- P4-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W2 Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
- P4-K2-W3 Voert formele gesprekken
-
P4-K3 Voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W2 Maakt een begrotingsvoorstel
- P4-K3-W3 Bewaakt financiën
-
B1-K1 Verleent service aan passagiers/gasten
- B1-K1-W1 Verleent service aan passagiers/gasten
- B1-K1-W2 Draagt zorg voor de veiligheid van passagiers/gasten en collega’s
- B1-K1-W3 Werkt aan professionele (team)ontwikkeling
-
B1-K2 Begeleidt passagiers op de luchthaven
- B1-K2-W1 Assisteert en begeleidt passagiers
- B1-K2-W2 Handelt bagage af
-
B1-K3 Begeleidt passagiers in het vliegtuig
- B1-K3-W1 Bereidt de vlucht voor
- B1-K3-W2 Begeleidt vanuit het vliegtuig het in- en uitstappen van de passagiers
- B1-K3-W3 Begeleidt en verzorgt passagiers tijdens de vlucht
- B1-K3-W4 Rondt cabinewerkzaamheden af
-
B1-K1 Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
-
B1-K2 Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
-
B1-K3 Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
-
B1-K1 Bepaalt en bewaakt het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en voert uit
- B1-K1-W1 Werkt mee in het be- en/of verwerkingsproces van versproducten en in de verkoop
- B1-K1-W2 Maakt presentatieplan van versproducten
- B1-K1-W3 Bewaakt voortgang en kwaliteit van het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
- B1-K1-W4 Bepaalt beleid voor het be- en/of verwerkingsproces van versproducten
- B1-K1-W5 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid van versproducten
-
B1-K2 Geeft leiding aan de medewerkers, het team en netwerkt
- B1-K2-W1 Bepaalt personeelsbeleid en voert uit
- B1-K2-W2 Werft en begeleidt medewerkers
- B1-K2-W3 Stuurt medewerkers en het team aan
- B1-K2-W4 Organiseert en voert werkoverleg
- B1-K2-W5 Onderhoudt contacten met externen
-
B1-K3 Bepaalt financieel beleid en marketingstrategie en voert uit
- B1-K3-W1 Bewaakt de financiële situatie van de onderneming
- B1-K3-W2 Bepaalt marketingbeleid en voert uit
- B1-K3-W3 Voert de financiële administratie uit en/of controleert deze
-
B1-K1 Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
-
B1-K2 Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
-
B1-K3 Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
-
P2-K1 Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
- P2-K1-W1 Plant de werkzaamheden
- P2-K1-W2 Coördineert het versverwerkingsproces
-
P2-K2 Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
- P2-K2-W1 Ondersteunt bij het analyseren van de markt
- P2-K2-W2 Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing
-
B1-K1 Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
- B1-K1-W2 Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
- B1-K1-W3 Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
- B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af
- B1-K1-W5 Evalueert de werkzaamheden
-
P1-K1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
- P1-K1-W1 Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
- P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit
- P1-K1-W3 Voert cateringwerkzaamheden uit
- P1-K1-W4 Voert administratieve werkzaamheden uit
-
B1-K1 Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
- B1-K1-W2 Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
- B1-K1-W3 Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
- B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af
- B1-K1-W5 Evalueert de werkzaamheden
-
P3-K1 Assisteert bij sportieve en recreatieve activiteiten en evenementen
- P3-K1-W1 Assisteert bij de praktische uitvoering van sportieve en recreatieve activiteiten
- P3-K1-W2 Begeleidt deelnemers
- P3-K1-W3 Houdt toezicht
- P3-K1-W4 Assisteert bij de uitgifte en beheer van producten/diensten
Leerplaatsen
Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd
Wachtwoord wijzigen
Deze functionaliteit is niet beschikbaar in de demo
We willen u graag eerst even vragen om uw persoonlijke gegevens te controleren en eventueel bij te werken.
Na het sluiten van deze melding wordt uw profiel pagina geopend