GraphicSign (100229361) - Velserbroek

Organisatiegegevens

Naam
GraphicSign
Leerbedrijf ID
100229361
KvK nummer
34118545
KvK vestigingsnummer
000014935880
Bedrijfsindeling
Groothandel in werkkleding
Telefoon
+31235133080
Bedrijfsgrootte
10 tot en met 50 medewerkers
E-Mailadres
erik.swier@mijnnaamplaat.nl
Website
www.mijnnaamplaat.nl
Kenmerken
  • Mogelijkheden voor zij-instromers
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Zadelmakerstraat 68
1991 JE Velserbroek

Correspondentieadres
Zadelmakerstraat 68
1991 JE Velserbroek

Organisatieprofiel

Omschrijving
MijnNaamplaat is onderdeel van VOF Graphic Sign te Velserbroek en is al meer dan 30 jaar actief op het gebied van grafische productie in de breedste zin van het woord! MijnNaamplaat is een jong en gepassioneerde organisatie met als doel de klant unieke en innoverende producten te bieden met een zo breed mogelijk assortiment. Elke opdracht is voor ons een werkstuk waar wij veel waarde hechten aan kwaliteit en snelheid zonder af te doen aan de ambachtelijke werkwijze, de voordelige prijzen en onderscheidenheid met een snelle levering. Ons assortiment groeit en veranderd constant. Zo worden er innovatieve nieuwe producten toegevoegd. Naast de klassieke series hebben wij ook veel artikelen met een moderne uitstraling. Ook heeft MijnNaamplaat veel kennis over Arbo, veiligheids- en gezondheidssignalering. Doordat wij alles zelf ontwerpen/produceren volgens de laatste normen kunnen wij in alle opzichten snel schakelen. Wij hebben veel disciplines in huis en leveren dagelijks typeplaten, gevelreclame, bedrijfsborden, hobbyartikelen en full colour printproducten in enkelstuk fabricage, kleinserie of grotere series. De producten die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit. Door de combinatie van kwaliteitsmateriaal, ambachtelijke bewerkingen, passie en decennia lange ervaring. Graphic Sign in Velserbroek is specialist op het gebied van graveren, beletteren, frezen, laser markeren en snijden in alle denkbare materialen.
Informatie Leren en Werken
Wij bieden je een uitdagende stage met een gave werkplek in een dynamische organisatie samen met een gemotiveerd jong team. We kijken niet alleen naar diploma’s, maar vooral naar passie, persoonlijkheid en motivatie. Elke ochtend hebben we een teambespreking waarin we de evaluatie van de dag ervoor bespreken en de werkzaamheden van de dag bepalen. Bij ons telt ieders mening, dus ook die van jou! In onze organisatie ben je verzekerd van een goede leerplaats met gekwalificeerde begeleiding en afwisselende werkzaamheden in een informele sfeer en niet onbelangrijk.
Informatie Student
We zijn een jong en dynamisch / grafisch productie bedrijf w.o. graveren frezen laseren printen drukken belettering enz. Openingstijden: 08.00 - 16.30 uur Bereikbaarheid: Goed bereikbaar. In de afgelopen jaren hebben wij menig student van scholen als het Nova College en hogeschool Inholland een uitdagende en goede leerplaats mogen bieden met gekwalificeerde begeleiding.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Dhr. Maurice Petter
Contactpersoon BPV
Dhr. Erik Swier
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

sector
Sector: