Gunnewiek Bouwbedrijf B.V. (100211544) - Beltrum

Organisatiegegevens

Naam
Gunnewiek Bouwbedrijf B.V.
Leerbedrijf ID
100211544
KvK nummer
08158001
KvK vestigingsnummer
000019740662
Bedrijfsindeling
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
Telefoon
+31544481294
Bedrijfsgrootte
2 tot en met 9 medewerkers
E-Mailadres
bouwbedrijf.gunnewiek@hetnet.nl
Website
www.bouwbedrijf-gunnewiek.nl
Kenmerken
  • Mogelijkheden voor zij-instromers
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Zieuwentseweg 16
7156 RR Beltrum

Correspondentieadres
Zieuwentseweg 16
7156 RR Beltrum

Organisatieprofiel

Omschrijving
Bouwbedrijf Gunnewiek BV is al meer dan 100 jaar een zelfstandig familiebedrijf gevestigd in Beltrum. We werken samen met ervaren en vakkundige vaste onderaannemers en leveranciers waardoor we snel en goed kunnen inspelen op elk project. Het werk dat wij hebben gaat met de markt mee, waar vraag naar is, ligt het merendeel van ons werk. Tijdens de bouwcrisis van 2008 t/m 2014 hebben wij veel agrarisch werk gehad. Later toen de markt weer opkrabbelde kwam er meer woningbouw en verbouw in onze order portefeuille. Sinds 2022 is het agrarische werk minder geworden en merken wij dat we meer vraag krijgen naar verbouw van bestaande woningen, levensloopbestendig maken en nieuwbouw woningbouw. We zijn actief in allerlei sectoren, onder andere in de agrarische sector, woningbouw, verbouw en utiliteit. Denk bij utiliteit aan auto garages, scholen, kantoren en bedrijfshallen. Wij bouwen tot op heden nog niet voor overheden.
Informatie Leren en Werken
Het bedrijf bestaat op het moment van schrijven (2023) uit 8 vaste werknemers. Indien nodig huren wij meer mensen in als flexibele schil. We hebben 3 metselaars en 5 timmermannen in dienst. Onze gecertificeerde leermeesters zijn 1 metselaar en 1 timmerman. We hebben al vele jaren ervaring met het opleiden van nieuwe aanstormende talenten. Studenten gaan met onze leermeesters mee en krijgen zoveel verantwoordelijkheid en vrijheid voor zover wij denken dat zij aankunnen.
Informatie Student
Wij werken veel samen met Bouwmensen in Borculo. Maar dat weerhoudt ons niet van het samenwerken met andere scholen. Het gaat ons immers om het personeel niet om de school. Neem ook eens een kijkje op onze website: https://www.bouwbedrijf-gunnewiek.nl/

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Dhr. Willie Gunnewiek
Contactpersoon BPV
Dhr. Ruud Klein Gunnewiek
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd