Vitam locatie MSD Animal Health/Intervet (100162703) - Boxmeer
Organisatiegegevens
- Naam
- Vitam locatie MSD Animal Health/Intervet
- Leerbedrijf ID
- 100162703
- KvK nummer
- 16028015
- KvK vestigingsnummer
- 000016509331
- Bedrijfsindeling
- Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen (geen tandtechniek)
- Telefoon
- +31735442127
- Bedrijfsgrootte
- Niet beschikbaar
- E-Mailadres
- loes.potma@vitam.nl
- Website
- www.vitam.nl
- Kenmerken
- Niet beschikbaar
- Opleidingsgebieden
- Niet beschikbaar
Adresgegevens
Vestigingsadres
Wim de Korverstraat 35
5831 AN Boxmeer
5831 AN Boxmeer
Correspondentieadres
Burgemeester Burgerslaan 405245 NH Rosmalen
Organisatieprofiel
- Omschrijving
- Vitam is de bewuste cateraar die bij MSD Boxmeer de lunch, banqueting, en events verzorgd. We zijn continu bewust bezig. Met eten en drinken. Dat vraagt om bewuste keuzes in onze werkwijze. Bewust betekent voor ons altijd een beetje beter voor de mens en altijd een beetje beter voor de wereld. In alles wat we doen. It’s good doing food. Dat is onze aanpak. Als bewuste cateraar geven wij onze medewerkers alle ruimte om in hun restaurant eigen keuzes te maken. Altijd afgestemd op de wensen van gasten en op maat voor opdrachtgevers. In onze restaurants hebben we als cateraar een belangrijke rol als het om gezond eten en drinken gaat. Dus serveren we elke dag lekkere, gezonde gerechten. We kiezen onze ingrediënten bewust en gebruiken meer groente, meer vezels en meer plantaardige eiwitten, maar minder zout en minder suiker. Zeg je gezond eten en drinken, dan zeg je al gauw vers. De lekkerste en gezondste gerechten maak je nu eenmaal met verse producten. En vers bereid op locatie. Zo krijgt de gast de optimale smaak geserveerd. Daarbij volgen we natuurlijk de seizoenen want ‘seizoensvers’ is het beste dat er bestaat. Van het land af, via onze chefs, zo in het buffet en op je bord. We zijn in 2003 opgericht met het idee dat het anders kan en moet. En dat betekent de wereld een beetje beter maken. Met onze omvang hebben we die mogelijkheid. Bewust verantwoord ondernemen hangt voor ons nauw samen met welke producten je gebruikt, bij wie en waar je ze vandaan haalt, hoe je ze bereidt en hoe je verspilling zoveel mogelijk voorkomt. Maar betekent voor ons ook sociaal ondernemen. Waar het kan kiezen we voor sociale inkoop en initiatieven. Zo doen we het goed voor de mens en de wereld. Bewust verantwoord. Bewust anders.
- Informatie Leren en Werken
- In onze keuken bereiden we de lunch en bestellingen voor in de ochtend onder leiding van 2 ervaren koks en 4 keuken medewerkers. van 11:30 tot 13:30 komen er +- 400 mensen lunchen op buffet basis in ons restaurant. Onze chefkok heeft jaren lang een eigen restaurant gehad en kent met zijn vele jaren ervaring alle kneepjes uit het vak. onze andere kok heeft zijn passie gevonden in de Aziatische keuken. Onder leiding van deze 2 leermeesters nemen ze jou mee in onze keuken, je leert de bereidingen van verschillende gerechten, het beheren van de keukenvoorraden, vernieuwen en verbeteren van de dienstverlening in de keuken en leert leidinggeven in de keuken.
- Informatie Student
- Niet beschikbaar
Personen
Naam | Functie/Rol | Telefoon | |
---|---|---|---|
Dhr. Mitchell Limbach |
Contactpersoon BPV
|
Opleidingsmogelijkheden
Leerplaatsen
Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd