La Vie Utrecht (100145567) - Utrecht

Organisatiegegevens

Naam
La Vie Utrecht
Leerbedrijf ID
100145567
KvK nummer
30084859
KvK vestigingsnummer
000020490887
Bedrijfsindeling
Cafés
Telefoon
+31302340088
Bedrijfsgrootte
10 tot en met 50 medewerkers
E-Mailadres
martin.kolfschoten@lavieutrecht.nl
Website
www.lavieutrecht.nl
Kenmerken
  • Mogelijkheden voor zij-instromers
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

Correspondentieadres
Lange Viestraat 351
3511 BK Utrecht

Organisatieprofiel

Omschrijving
Training- en vergaderlocatie La Vie Meeting Center is gevestigd in het hartje van Utrecht dichtbij het centraal station in het centrum van Utrecht. Geschikt voor alle soorten bijeenkomsten tot 180 personen en voorzien van alle denkbare faciliteiten. La Vie Meeting Center Utrecht is onlangs in een nieuw jasje gestoken en zit barstensvol nieuwe energie en inspiratie. La Vie Meeting Center Utrecht heeft maar liefst 40 zalen met oneindig veel mogelijkheden. De medewerkers van La Vie maken dagelijks het verschil, zij stellen alles in het werk om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen met als doel teruglustige gasten. “Dat u zich thuis voelt is ons streven. Met warmte, rust en energie. En uw bijeenkomst komt tot leven in hartje Utrecht, bij La Vie” is zelfs het refrein van ons eigen La Vie lied. Gasten noemen La Vie bijzonder vanwege het warme persoonlijke ontvangst, het meedenken en het luisteren naar de wensen van de gast. De aardigheid van de medewerkers wordt door gasten beoordeeld met een 8,7. Daar zijn we trots op! We zijn een hecht team waarin niet alleen de gast altijd centraal staat, maar waar we ook voor elkaar zorgen. Het stilstaan bij bijzondere momenten doen we graag samen. La Vie Utrecht eind 2019 erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.
Informatie Leren en Werken
Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jij je kennis en vaardigheden met ons deelt, zodat wij wat van jou kunnen leren. Maar wij vinden het ook belangrijk dat jij een mooi leerproces doormaakt, waarop je straks kan terug kijken met 'hier heb ik écht wat van geleerd'. Uitdagingen horen hier dan ook zeker bij en kan je na een enige tijd al meer verantwoordelijkheden op je nemen, mocht je dit natuurlijk willen. Wij gaan serieus om met jouw examen- of afstudeeropdrachten, gezien dit jou ook verder helpt in je opleiding.
Informatie Student
“Welkom bij het aardigste bedrijf van Nederland. Wij zijn op zoek naar de alleraardigste collega’s /leerlingen die onze teams kunnen versterken. Maar, wat is aardig? Aardig is meer dan een glimlach of een gebaar. Aardig is een gevoel van harmonie, een behaaglijke warmte die ons op ons gemak stelt. Zoals vrienden die elkaar met open armen ontvangen. Zo zijn wij voor onze gasten, en dit is wat wij ook zoeken in een nieuwe collega. Als mensen werkelijk aardig zijn, ontstaat een energie die alles gemakkelijker en vanzelfsprekender maakt. Het aardige van La Vie is geen kunstje maar een gave. We willen in alle bescheidenheid ‘the kindest’ zijn en excellente service bieden. Dat is elke dag onze uitdaging en onze beloning. Het is een ‘flow’ van onze gezamenlijke talenten. Elke dag willen we beter worden. beter in wat we doen, beter in wie we zijn. Kindest Together is onze manier van werken en denken. Daarmee zoeken en vinden wij onze gasten en maak je vrienden voor het leven. Kun jij je helemaal vinden in deze gedachtegang? Dan komen we graag met je in contact!

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Dhr. Martin Kolfschoten
Contactpersoon BPV
Dhr. Steffan van Oudenallen
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: