help
menu
Stel een vraag
U bereikt ons team Service & Informatie op 088-338 00 00. Team Service & Informatie is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
Van der Valk Hotel Venlo (100142230) - Venlo
Organisatiegegevens
- Naam
- Van der Valk Hotel Venlo
- Leerbedrijf ID
- 100142230
- KvK nummer
- 12030744
- KvK vestigingsnummer
- 000016708814
- Bedrijfsindeling
- Hotel-restaurants
- Telefoon
- Niet beschikbaar
- Bedrijfsgrootte
- Niet beschikbaar
- E-Mailadres
- werken@valkservices.nl
- Website
- stagebijvandervalk.nl
- Kenmerken
- Opleidingsgebieden
- Niet beschikbaar
Organisatieprofiel
- Omschrijving
- Wij zijn een internationaal georiënteerde organisatie. Bij ons kun je een moderne vreemde taal spreken, krijg je inzicht in onze internationale contacten en krijg je te maken met de cultuurverschillen. Dus wil je als MBO student de mogelijkheid oppakken om in Nederland alvast een stage te doen in een internationale omgeving/ context neem dan contact met ons op!
- Informatie Leren en Werken
- Niet beschikbaar
- Informatie Student
- Hotel Venlo is een dynamisch bedrijf met een jong team en een goede werksfeer. Het hotel, dat 4 sterren draagt, beschikt over 168 kamers, waaronder 2 penthouses en een VIP etage. Verder beschikt het hotel over 12 vergaderruimtes, variërend van 2 personen tot 150 personen. ZIE OOK WWW.HOTELVENLO.NL
Personen
Naam | Functie/Rol | Telefoon | |
---|---|---|---|
Dhr. Jeroen van Bennekom |
Contactpersoon BPV
|
||
Mw. Charlotte Lange |
Contactpersoon BPV
|
||
Mw. Lieve Tacken |
Contactpersoon BPV
|
Opleidingsmogelijkheden
-
B1-K1 Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
- B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
- B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
- B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
- B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
-
P5-K1 Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
- P5-K1-W1 Levert managementinformatie
- P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
- P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in
-
B1-K1 Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
- B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
- B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
- B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
- B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
-
P6-K1 Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
- P6-K1-W1 Levert managementinformatie
- P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
- P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit
-
B1-K1 Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
-
P7-K1 Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
-
B1-K1 Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
-
B1-K2 Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
-
B1-K1 Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
-
B1-K2 Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
-
B1-K1 Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
-
B1-K2 Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
-
P4-K1 Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
-
P4-K2 Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
-
P4-K3 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
-
B1-K1 Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
-
B1-K2 Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
-
P4-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
-
P4-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
-
B1-K1 Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
-
B1-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
-
P2-K1 Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
-
P2-K2 Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
-
B1-K1 Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
-
B1-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
-
P3-K1 Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
-
B1-K1 Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
-
B1-K2 Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
-
P2-K1 Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
-
P2-K2 Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
-
P2-K3 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
-
B1-K1 Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
-
B1-K2 Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
-
P2-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
-
P2-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
-
B1-K1 Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
- B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
- B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
- B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
-
B1-K2 Realiseert de media-uiting
- B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
- B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
- B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af
-
B1-K1 Bereidt de mediaopdracht voor
- B1-K1-W1 Bespreekt mediaopdracht met opdrachtgever
- B1-K1-W2 Bepaalt doel, doelgroep en mediamogelijkheden
- B1-K1-W3 Doet research naar onderwerp/thema
- B1-K1-W4 Maakt een plan en organiseert de werkzaamheden
- B1-K1-W5 Bereidt interviews voor
- B1-K1-W6 Bereidt opnames voor
-
B1-K2 Maakt, verzamelt en bewerkt content
- B1-K2-W1 Schrijft en controleert tekstberichten
- B1-K2-W2 Neemt interviews af
- B1-K2-W3 Maakt opnames
- B1-K2-W4 Bewerkt opnames
- B1-K2-W5 Verzamelt alle content en voegt onderdelen samen tot een (crossmediale) productie
-
B1-K3 Publiceert en beheert content
- B1-K3-W1 Publiceert content
- B1-K3-W2 Beheert content
- B1-K3-W3 Analyseert bereik en effect van content
-
B1-K1 Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
-
B1-K2 Voert administratieve processen uit
- B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
- B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
-
B1-K3 Organiseert en voert activiteiten uit
- B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
- B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
- B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
- B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
-
B1-K4 Werkt in de gastvrijheidsbranche
- B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
- B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
- B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
- B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit
-
B1-K1 Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- B1-K1-W1 Ontvangt en informeert/adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W2 Neemt bestelling op en serveert deze
- B1-K1-W3 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast/klant/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W4 Creëert en bewaakt sfeer
- B1-K1-W5 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
-
B1-K2 Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- B1-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- B1-K2-W2 Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker in
- B1-K2-W3 Verleent service aan gasten/klanten/reizigers/bezoekers tijdens hun verblijf
- B1-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- B1-K2-W5 Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker uit
-
B1-K3 Treedt op als aanspreekpunt voor gasten/klanten/reizigers/bezoekers
- B1-K3-W1 Informeert en adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
- B1-K3-W2 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K3-W3 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K3-W4 Onderhoudt in- en/of externe contacten
-
B1-K4 Realiseert commercieel aanbod
- B1-K4-W1 Werft gasten/klanten/reizigers/bezoekers en opdrachten
- B1-K4-W2 Promoot producten en diensten
- B1-K4-W3 Stelt een passend aanbod op
- B1-K4-W4 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
-
B1-K5 Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K5-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K5-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
- B1-K5-W3 Begroot financiën
- B1-K5-W4 Bewaakt financiën
- B1-K5-W5 Begeleidt en stuurt medewerkers aan
- B1-K5-W6 Voert intern formele gesprekken
-
B1-K1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6 Werft klanten/gasten en opdrachten
-
B1-K2 Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1 Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2 Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4 Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
-
P4-K1 Realiseert commercieel aanbod
- P4-K1-W1 Promoot producten en diensten
- P4-K1-W2 Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
- P4-K1-W3 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
-
P4-K2 Geeft leiding
- P4-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W2 Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
- P4-K2-W3 Voert formele gesprekken
-
P4-K3 Voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W2 Maakt een begrotingsvoorstel
- P4-K3-W3 Bewaakt financiën
-
B1-K1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6 Werft klanten/gasten en opdrachten
-
B1-K2 Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1 Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2 Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4 Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
-
P1-K1 Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden
- P1-K1-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
- P1-K1-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
- P1-K1-W3 Begeleidt activiteiten
- P1-K1-W4 Rondt de activiteit af
- P1-K1-W5 Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
- P1-K1-W6 Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie
-
B1-K1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6 Werft klanten/gasten en opdrachten
-
B1-K2 Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1 Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2 Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4 Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
-
P2-K1 Realiseert commercieel aanbod
- P2-K1-W1 Promoot producten en diensten
- P2-K1-W2 Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
- P2-K1-W3 Maakt een prijsberekening bij het aanbod
-
B1-K1 Verleent service aan (internationale) passagiers/gasten
- B1-K1-W1 Informeert en assisteert passagiers/gasten
- B1-K1-W2 Zorgt voor veiligheid en naleving van regels
- B1-K1-W3 Werkt samen in een (internationaal) team
-
B1-K2 Begeleidt (internationale) passagiers op de luchthaven
- B1-K2-W1 Handelt passagiers en bagage af
- B1-K2-W2 Begeleidt instappen en uitstappen van passagiers vanaf de grond
- B1-K2-W3 Handelt bijzondere bagage af
-
B1-K3 Begeleidt (internationale) passagiers in het vliegtuig
- B1-K3-W1 Bereidt de vlucht voor
- B1-K3-W2 Begeleidt instappen en uitstappen van passagiers vanuit het vliegtuig
- B1-K3-W3 Begeleidt en verzorgt passagiers tijdens de vlucht
- B1-K3-W4 Rondt cabinewerkzaamheden af
-
B1-K1 Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
- B1-K1-W2 Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
- B1-K1-W3 Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
- B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af
- B1-K1-W5 Evalueert de werkzaamheden
-
P1-K1 Voert facilitaire werkzaamheden uit
- P1-K1-W1 Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
- P1-K1-W2 Voert logistieke werkzaamheden uit
- P1-K1-W3 Voert cateringwerkzaamheden uit
- P1-K1-W4 Voert administratieve werkzaamheden uit
Leerplaatsen
Titel | Leerweg | Beschikbaar per | Aantal | Acties |
---|---|---|---|---|
Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding in ons prachtige en moderne familiehotel | BOL | 01-09-2025 | 1 | |
BBL Leerling Keuken | BBL | 01-09-2025 | 1 | |
Titel | Leerweg | Beschikbaar per | Aantal | Acties |
---|---|---|---|---|
Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding in ons prachtige en moderne familiehotel | BOL | 01-09-2025 | 1 | |
BBL Leerling Keuken | BBL | 01-09-2025 | 1 | |
Titel | Leerweg | Beschikbaar per | Aantal | Acties |
---|---|---|---|---|
Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding in ons prachtige en moderne familiehotel | BOL | 01-09-2025 | 1 | |
BBL Leerling Keuken | BBL | 01-09-2025 | 1 | |
Titel | Leerweg | Beschikbaar per | Aantal | Acties |
---|---|---|---|---|
Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding in ons prachtige en moderne familiehotel | BOL | 01-09-2025 | 1 | |
Titel | Leerweg | Beschikbaar per | Aantal | Acties |
---|---|---|---|---|
Enthousiaste F&B Stagiair(e) gezocht voor ons prachtige, moderne en huiselijke familiehotel! | BOL | per direct | 2 | |
Titel | Leerweg | Beschikbaar per | Aantal | Acties |
---|---|---|---|---|
Enthousiaste F&B Stagiair(e) gezocht voor ons prachtige, moderne en huiselijke familiehotel! | BOL | per direct | 2 | |
Wachtwoord wijzigen
Deze functionaliteit is niet beschikbaar in de demo
We willen u graag eerst even vragen om uw persoonlijke gegevens te controleren en eventueel bij te werken.
Na het sluiten van deze melding wordt uw profiel pagina geopend