redworx-engineering (100643522) - Assen

Organisatiegegevens

Naam
redworx-engineering
Leerbedrijf ID
100643522
KvK nummer
83188681
KvK vestigingsnummer
000012759309
Bedrijfsindeling
Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies
Telefoon
+31850654131
Bedrijfsgrootte
2 tot en met 9 medewerkers
E-Mailadres
info@redworx-engineering.com
Website
www.redworx-engineering.com
Kenmerken
Niet beschikbaar
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Borgstee 3 C
9403 TS Assen

Correspondentieadres
Borgstee 3 C
9403 TS Assen

Organisatieprofiel

Omschrijving
Onze missie is om oplossingen te bieden door te verbinden. De samenwerking met RedWorx Engineering staat voor vertrouwen en openheid, onafhankelijkheid en creativiteit. Engineering blijft immers mensen werk. RedWorx Engineering levert engineering oplossingen voor werktuigbouw, elektro- en instrumentatie techniek en procestechniek. Van volledig project tot deelopdrachten. Wij bouwen aan lange termijn relaties met onze opdrachtgevers en zoeken de aansluiting met hun bedrijfscultuur. Hierbij selecteren wij de medewerkers die het beste passen binnen de organisatie en het team waarin ze werkzaam worden. RedWorx Engineering stelt een groot belang aan het welzijn van de medewerkers en opdrachtgevers. Daarom creëren we voor onze mensen een veilige omgeving om te kunnen ontwikkelen, leren en werken zodat ze boven zichzelf kunnen uitstijgen. Voor de opdrachtgever Samenwerken met RedWorx Engineering betekent samenwerken met goed geschoolde technisch specialisten die zich voortdurend ontwikkelen en in beweging zijn. We kruipen dicht tegen jou als opdrachtgever aan en bepalen gezamenlijk welke rol RedWorx Engineering inneemt bij de opdracht. Hierbij kunnen wij een of meerdere technisch specialist(en) intern bij jullie organisatie inzetten of we nemen de opdracht mee naar ons kantoor. In beide gevallen kun je rekenen op de volledige know-how en goede communicatie van RedWorx Engineering. Wij streven naar de beste oplossing voor onze opdrachtgevers en door onze openheid en duidelijke communicatie heb je nooit verassingen achteraf. Op zoek naar werk? Wil jij werken voor het leukste ingenieursbureau? RedWorx Engineering is continue opzoek naar technici binnen de werktuigbouw, E&I en procestechniek. Wil je inspraak in de gang van zaken binnen RedWorx Engineering? Houd je van openheid? Ben je ondernemend? Wil jij jezelf ontwikkelen? Kom dan ons team versterken tegen uitstekende voorwaarden en pensioen. Omdat we streven naar een goede match met onze opdrachtgevers en onze medewerkers is een persoonlijkheid assessment onderdeel van de sollicitatie.
Informatie Leren en Werken
Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van mensen door ze op de juiste projecten / functies binnen organisaties te plaatsen. Ons netwerk en ervaring is groot en met hulp van goede communicatie doen wij de juiste dingen.
Informatie Student
Wij werken samen met het Alfa College, Drenthe College en een aantal HBO instellingen in Noord Nederland. Wij zijn een kleine en betrokken organisatie die graag het beste uit mensen haalt. RedWorx Engineering staat voor een veilige omgeving waarin je kunt ontwikkelen, leren, ondernemen, werken in samenwerking met leuke opdrachtgevers.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Mw. Reanne Wuijster
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 

Leerplaatsen

Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd