Theater Net Even Anders (100612738) - Zwolle

Organisatiegegevens

Naam
Theater Net Even Anders
Leerbedrijf ID
100612738
KvK nummer
73812757
KvK vestigingsnummer
000041815033
Bedrijfsindeling
Producenten van podiumkunst
Telefoon
+31683313364
Bedrijfsgrootte
zzp'er/1 medewerker
E-Mailadres
postduif@theaternetevenanders.nl
Website
www.theaternetevenanders.nl
Kenmerken
  • Mogelijkheden voor zij-instromers
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Ruysdaelstraat 63
8021 DN Zwolle

Correspondentieadres
Ruysdaelstraat 63
8021 DN Zwolle

Organisatieprofiel

Omschrijving
Mijn naam is Bennie en dit is mijn bedrijf. Theater Net Even Anders. Ik geloof dat creativiteit de oplossing is om je sleur te doorbreken. Om te denken. Dit werkt zowel voor mensen met een rugzagje als bij managers op de arbeidsvloer. Wij zetten theater in om een verandering teweeg te brengen, oude patronen te doorbreken, nieuwe inzichten te krijgen of gewoon een supertoffe voorstelling neer te zetten waarin we het publiek laten nadenken. Dat is wat theater is. Theater net even anders staat voor het inzetten van theater en creatieviteit op allerlij manieren. Van workshops tot het maken van voorstellingen voor instanties. Van 1 op 1 creatieve begeleidingstrajecten tot het regiseren van koren. Ook regiseer, schrijf en maak ik boeiende voorstellingen met een vleugje absurdisme voor amateur en semi-profesionele theatergroepen. Al met al zijn wij multi-inzetbaar maar toch is dit alles met elkaar te verbinden. wij kijken namelijk altijd naar de mens achter de problemen, de mens achter de hard werkende manager, de mens achter de acteur. Het stukje persoonlijke dat is wat ons net even anders maakt. Wil jij leren :theater maken/ ondernemen/ workshops geven/ omgaan met speciale doelgroepen/ hoe een voorstelling te schijven, maken en produceren. Dan ben je welkom bij Theater Net Even Anders.
Informatie Leren en Werken
Hoi, ik ben de (aller)eerste stagiair van Bennie Nieuwenhuis en ik ga je mijn mening over hem vertellen. Bennie is een super creatieve, gekke theatermaker met een volledig eigen unieke stijl. Hij is een echte schrijver en regisseur. Zijn manier van schrijven is geheel uniek. Meestal vol spelfouten, maar wel met prachtige woorden. Ik heb met hem 2 stukken mogen schrijven. bij deze stukken heb ik gezien hoe hij met de woorden speelt en ze tot prachtige zinnen kan vormen. Hij noemt zijn bedrijf een speeltuin. Niet omdat hij super kinderachtig is, maar omdat je er kunt werken zonder je opgesloten te voelen. Je krijgt tijdens de stage alle vrijheid om aan je talent en voorstelling te werken. Ook krijf je tijdens de stage de ruimte om een keer hard te vallen en daarna weer volledig te herstellen. Hij past zich aan aan jouw leerdoelen en kijkt naar wat jij nodig hebt. Hij zal vaak je mening vragen en hoort graag in welk opzicht je het niet eens bent met hem. Pas wel op, hij is een koning met woorden en wetten, dus discussiëren met hem is een leuke uitdaging. Ik heb tijdens de stage meer kunnen leren dan in de 3 jaar die ik op mijn opleiding heb gezeten. Dit komt omdat Bennie maar 1 stagiair(e) aanneemt. Hij kan zich hierdoor volledig op jou focussen en kan dus veel meer uit je leerdoelen halen. Als iets op de ene manier niet lukt verzint hij wel een andere manier zodat je het als nog kan. Hij werkt vanuit je kracht Oh ja, Hij praat ook nog wel eens Spaans tussendoor, en we kijken wel eens film voor inspiratie. Ja, het is hard werken
Informatie Student
Ik heb natuurlijk ervaring met mensen met een rugzakje. (of hutkoffer). Deze stage plek is dan ook ideaal voor mensen die een acteeropleiding doen en daarnaast wat eigen bagage hebben. Omdat ik gerichte 1 op 1 begeleiding geef en het zo persoonlijk mogelijk maak, is deze stageplek voor iedereen geschikt. Bij deze stage is het wel een vereiste dat je een eigen laptop hebt en die dagelijks kan meenemen. Bij ons kun je in principe alle stageopdrachten uitvoeren. We specialiseren ons wel in theatermaken dus we gaan ook aan je voorstelling werken. Meespelen in een productie kan niet altijd ! We beperken ons niet tot één school. Bij ons is iedereen welkom. We zijn goed bereikbaar met het ov. Op loopafstand van het centrum af. Iedereen met de juiste motivatie kan bij ons terecht. Om hier te soliciteren willen we graag en leuke creatieve motivatiemail van je ontvangen. Waarin je jezelf voorstelt, waarom je voor ons kiest, waarom wij voor jou zouden moeten kiezen en wat jou net even anders maakt. Maak er iets leuks van !! Je mag altijd bellen.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Dhr. Bennie Nieuwenhuis
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 

Leerplaatsen

Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd