Stichting 4Fusion (100435935) - Lelystad

Organisatiegegevens

Naam
Stichting 4Fusion
Leerbedrijf ID
100435935
KvK nummer
67000347
KvK vestigingsnummer
000037749102
Bedrijfsindeling
Teelt van groenten in de volle grond
Telefoon
+31622727638
Bedrijfsgrootte
Niet beschikbaar
E-Mailadres
info@4fusion.nl
Website
www.4fusion.nl
Kenmerken
  • Mogelijkheden voor zij-instromers
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Wold 11 8
8225 AA Lelystad

Correspondentieadres
Karveel 49 66
8242 VP Lelystad

Organisatieprofiel

Omschrijving
Bij 4Fusion zijn we er voor jongeren die een extra zetje in de rug nodig hebben. Bij ons krijgen jongeren begeleiding op weg terug naar school of naar begeleid werk. Dat doen we in 5 leerlijnen waarbij geleerd wordt om met de handen te werken en waarbij gewerkt wordt aan sociale vaardigheden, zoals samenwerken, concentratievermogen en feedback geven en krijgen. 4Fusion is gevestigd midden in Lelystad. We hebben een hele grote tuin met 2 kassen, 100 fruitbomen en heel veel bakken met groente en kruiden. Iedere dag bekijken we wat er in de tuin moet gebeuren en we koken iedere dag met groente, fruit en kruiden uit onze eigen tuin. Ook doen we het groenonderhoud voor onze buren, het Waterschap. De buurt komt ook vaak even 'buurten'. Ze komen voor een kop koffie of om de dieren te aaien, die natuurlijk ook verzorgd moeten worden. Op vrijdag is de tuin open voor ouderen die bij Coloriet wonen (buiten corona tijd). Samen met de jongeren drinken zij koffie en doen ze een activiteit. Dit maakt 4Fusion uniek: iedereen voelt zich welkom en de ontmoeting levert prachtige ervaringen op. Waar iedereen zijn of haar voordeel mee doet.
Informatie Leren en Werken
Bij ons kun je op meerder niveaus leren. Als student gespecialiseerd pedagogisch medewerker werk je samen met de begeleiders aan de ontwikkeling van de andere studenten. Samen met hen kijk je naar doelen en hoe deze behaald worden. Stages hiervoor bieden we aan op niveau 4 en we verwachten van je dat je 3 tot 4 dagen per week aanwezig kunt zijn. Aan MBO student op niveau 1, 2 en 3 we stages in onze leerlijnen. Je kunt meewerken in de tuin en in het groenonderhoud, je kunt leren werken met hout en je kunt leren koken en bakken met producten uit de tuin. We verwachten van je dat je 1 tot 3 dagen beschikbaar bent per week. Alle werkzaamheden vinden plaats op onze tuin. En je komt 100% zeker in contact met vele buurtbewoners en voorbijgangers. Dat maakt het werken bij 4Fusion ook zo leuk en veelzijdig.
Informatie Student
We werken samen met Eduvier. Vanuit verschillende scholen kunnen jongeren bij ons komen om te leren en te werken. Daarnaast werken we samen met Kwintes en de gemeente Lelystad. Onze werktijden zijn iedere dag van 9h tot 15h. Maar vaak is de tuin langer open en is er ook na deze tijd nog veel te doen. We vragen een open houding van je. Juist omdat er zo veel verschillende jongeren, volwassenen en ouderen bij ons komen. Iedereen kan van een ander wat leren. En ontmoetingen zijn voor ons het startpunt hiervan. Daarnaast is 4Fusion een plek waar veel structuur geboden wordt. Dat is belangrijk voor de jongeren waarmee we werken. We vragen je dus ook om je aan deze structuur aan te passen en je aan de gestelde regels te houden. Zo gebruiken we tijdens de werkuren geen telefoon.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Mw. Amber Jong
Contactpersoon BPV
Mw. Marianne Poot
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd