Systemec B.V. (100326590) - Venlo

Organisatiegegevens

Naam
Systemec B.V.
Leerbedrijf ID
100326590
KvK nummer
12027782
KvK vestigingsnummer
000016709934
Bedrijfsindeling
Groothandel in computers, randapparatuur en software
Telefoon
+31773828580
Bedrijfsgrootte
10 tot en met 50 medewerkers
E-Mailadres
personeelszaken@systemec.nl
Website
www.systemec.nl
Kenmerken
Niet beschikbaar
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Marinus Dammeweg 25
5928 PW Venlo

Correspondentieadres
Postbus 3290
5902 RG Venlo

Organisatieprofiel

Omschrijving
Systemec is een zakelijke full-service Internet Service Provider (ISP) en System Integrator met eigen datacenters in Nederland en Duitsland. Door het koppelen van het Nederlandse met het Duitse netwerk, biedt Systemec oplossingen en diensten die zowel nationaal als internationaal aangeboden kunnen worden, met een sterke nadruk op de Euregio.
Informatie Leren en Werken
Stage lopen bij Systemec? Binnen Systemec werk je in een innovatief bedrijf en met een team van gedreven specialisten. Systemec biedt de mogelijkheid om stage te lopen als ICT-beheerder voor MBO niveau 4. Tijdens een stageperiode van 20 weken werkt de stagiair aan een fictief project, waarbij in een veilige omgeving kan worden geleerd. "Dit project bood mij de mogelijkheid om een netwerk te bouwen en te werken met hard- en software die ik op school niet ter beschikking had. Daardoor ben ik in zelfstandigheid gegroeid en heb ik kennis op kunnen doen over onderwerpen die op school (nog) niet zijn behandeld.” Stagiairs kijken ook mee op de afdeling support om te horen en zien hoe klanten geholpen worden, maar ook mee het werkveld in om te ervaren wat er van een networking engineer verwacht wordt hoort bij de stage. Systemec betrekt stagiairs bij het teamproces. "Eigenlijk heb ik mij vanaf het begin direct erg welkom gevoeld bij Systemec, ik werd in veel zaken betrokken en voelde me ook echt onderdeel van het team. Alle collega’s waren ook altijd bereid om mij te helpen. Dat heeft mij ook zeker geholpen met het succesvol afronden van deze stage.”
Informatie Student
Wij werken o.a. samen met Gilde opleidingen in Roermond en Venray. Ben je leergierig en geïnteresseerd om stage te lopen bij Systemec? Stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@systemec.nl.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Mw. Clim Derkx-Simons
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd