Aangepaste dienstverlening Welke gevolgen heeft het coronavirus voor onze dienstverlening, zoals het erkennen van leerbedrijven? U leest hierover op s-bb.nl.

Altena Group B.V. (100313137) - Waalwijk

Organisatiegegevens

Naam
Altena Group B.V.
Leerbedrijf ID
100313137
KvK nummer
18123671
KvK vestigingsnummer
000015906612
Bedrijfsindeling
Overige reiniging
Telefoon
+31416670700
Bedrijfsgrootte
101 tot en met 250 medewerkers
E-Mailadres
info@altena.com
Website
www.altena.com
Kenmerken
  • Mogelijkheden voor zij-instromers

Adresgegevens

Vestigingsadres
Keurweg 10
5145 NX Waalwijk

Correspondentieadres
Keurweg 10
5145 NX Waalwijk

Organisatieprofiel

Omschrijving
Altena Group, momenteel 125 medewerkers in dienst, is gespecialiseerd in het totaalonderhoud van installaties. Onze kracht schuilt in ons brede dienstenpakket, gecombineerd met een voortdurende drang naar innovatie. Wij zijn groot geworden met het chemisch technisch reinigen en coaten van luchtbehandelingsinstallaties. Vanuit onze bedrijfsonderdelen leveren wij de meest complete service in zowel de utiliteit- als industriebranche. Van het basisonderhoud van koel- en warmte technische installaties tot het leveren van nieuwe kunststof luchtbehandelingskasten en alles wat daartussen zit. Kortom een totale ontzorging van de klant, daar draait het om. Wij zijn werkzaam in onderhoud en renovatie, koudetechniek, industrie, elektrotechniek en installatietechniek. Wij werken aan voornamelijk installaties in de koude techniek, ventilatie en airconditioning, verwarmingstechniek, verwarmingstechniek, elektrische installaties en elektronische producten en systemen.
Informatie Leren en Werken
Naast het feit dat wij jaarlijks 10 tot 15 stagiairs per jaar op ons kantoor in Waalwijk mogen plaatsen, bieden wij ook interessante meewerkstages aan in onze buitendienst. Je wordt dan gekoppeld aan een ervaren (koel) monteur of een ervaren Operator (in de industrie) om het vak te leren. Sinds kort bieden wij ook een leertraject aan waarin medewerkers digitaal de Opleiding operator B kunnen behalen. Binnen onze organisatie kennen wij geen stagiaires, bij ons ben je gelijk een volwaardig medewerker met een eigen verantwoordelijkheid.
Informatie Student
Wij hebben de volgende samenwerkingen: Avans Hogeschool Den Bosch en Breda Fontys Hogeschool Tilburg Willem 1 College (voor MBO Stages) Albeda en STC (voor BBL trajecten Operators) Summa College (voor BBL trajecten Operators) Zie meer info: https://www.werkenbijaltena.nl/portal-over-het-bedrijf/stage

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Mw. Marleen Bruijns
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

sector
Sector: 
sector
Sector: