Vink Kunststoffen B.V. (100304076) - Didam

Organisatiegegevens

Naam
Vink Kunststoffen B.V.
Leerbedrijf ID
100304076
KvK nummer
09042789
KvK vestigingsnummer
000020013914
Bedrijfsindeling
Vervaardiging van kunststofproducten voor de bouw
Telefoon
+31316298911
Bedrijfsgrootte
Niet beschikbaar
E-Mailadres
vink.hrm@nl.vink.com
Website
www.vinkkunststoffen.nl
Kenmerken
  • Mogelijkheden voor zij-instromers
  • Internationalisation at home
Opleidingsgebieden
  • Productietechniek - Verspanen (niveau 2)
  • Productietechniek - Verspanen (niveau 3)

Adresgegevens

Vestigingsadres
Bergvredestraat 7
6942 GK Didam

Correspondentieadres
Postbus 1
6940 BA Didam

Organisatieprofiel

Omschrijving
Vink is marktleider op het gebied van verkoop en distributie van kunststof halffabricaten in Nederland. Vink levert platen, blokken, buizen, fittingen, appendages en staven in tal van kunststofsoorten aan vrijwel alle industriële sectoren. Vink is in 1954 begonnen en behoort tot de industriële kunststof pioniers. De opgebouwde ervaring en technische expertise worden dagelijks ingezet bij het adviseren van een groeiende markt over de mogelijke toepassingen. De Vink Groep telt zo’n 1.500 Europese medewerkers waarvan er 300 in Nederland werkzaam zijn. Vink heeft een uitgebreid voorraadprogramma en biedt afnemers de faciliteiten die bij een professionele distributie organisatie horen. De bedrijfscultuur is informeel en resultaatgericht.
Informatie Leren en Werken
We vinden het belangrijk om een rol te spelen in het onderwijs in onze regio. Daarnaast willen we graag dat studenten zich kunnen ontwikkelen bij ons bedrijf. Dit doen we onder andere door: Stage- en afstudeermogelijkheden te bieden op diverse niveaus en in diverse studierichtingen; In het kader van reïntegratietrajecten of loopbaanwijzigingen stagemogelijkheden evenals maatschappelijke stages te bieden; Een erkend leerbedrijf te zijn in de richtingen Logistiek, Commercie en Marketing, Financieel, Techniek (Wtb), ICT; Diverse medewerkers zijn gecertificeerd als Praktijkopleider; Lidbedrijf te zijn van Metaal Impuls; Samenwerking met diverse scholen, ROC’s en Hogescholen in de regio evenals met de Bedrijfstakschool Anton Tijdink; Wij hebben het gehele jaar door gemiddeld 30 stageplaatsen bezet.
Informatie Student
Wij hebben een samenwerking met diverse scholen, ROC's en Hogescholen in de region evenals met de Bedrijfstakschool Anton Tijdink.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Mw. Marielle van Ophuizen
Contactpersoon BPV
Mw. Sonja Rengelink
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd