Aannemingsbedrijf Carlebur B.V. (100217828) - Den Helder

Organisatiegegevens

Naam
Aannemingsbedrijf Carlebur B.V.
Leerbedrijf ID
100217828
KvK nummer
37057394
KvK vestigingsnummer
000018910831
Bedrijfsindeling
Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw
Telefoon
+31223636261
Bedrijfsgrootte
Niet beschikbaar
E-Mailadres
info@carlebur.nl
Website
www.carlebur.nl
Kenmerken
Niet beschikbaar
Opleidingsgebieden
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Breeuwersweg 7
1786 PG Den Helder

Correspondentieadres
Breeuwersweg 7
1786 PG Den Helder

Organisatieprofiel

Omschrijving
Aannemingsbedrijf Carlebur B.V. is een middelgroot allround bouwbedrijf dat werkzaam is in de woning- en utiliteitsbouw. Wij hebben een efficiënte organisatie door onze platte structuur en vakbekwame medewerkers. Kwaliteit vormt de rode draad van ons werken, resulterend in de volgende certificeringen: ISO 9001, VCA** en BouwGarant. Al onze operationele medewerkers zijn in het bezit van het VCA-Basis of VCA-VOL veiligheidscertificaat. Onze vakmensen vormen het ‘gezicht’ van de organisatie. Zij zijn bepalend voor het verloop van de bouw en zijn het gezicht van ons bedrijf. De bouwwerkzaamheden komen tot stand door de samenwerking tussen jonge, enthousiaste timmerlieden, leidinggevenden en vakbekwame uitvoerende medewerkers. Onze mensen voelen zich verantwoordelijk voor hun werk en leveren graag iets moois af.
Informatie Leren en Werken
Wij zijn van mening dat je in de bouw vooral veel leert door te doen. Praktijkervaring opdoen is essentieel om een waardevolle vakkracht te worden. Wij hebben daarom altijd een of enkele leerlingen onder onze hoede. Elk jaar volgen alle medewerkers bijscholing. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwtechniek en gebruik van bouwmaterialen. Om het vakmanschap in bouw ook voor de toekomst te behouden nemen wij onze verantwoordelijkheid in het opleiden van de nieuwe generatie vaklieden. Daarom zijn wij ook door de SBB erkend als leerbedrijf.
Informatie Student
Iedere student wordt begeleid door onze ervaren leermeesters die het beroep uitoefenen waarvoor de student wordt opgeleid. Wij geven de student tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren. Wij werken vaak, maar niet zeker niet uitsluitend, met leerlingen van Espeq.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Dhr. Thomas Carlebur
Contactpersoon BPV
Dhr. Alex Carlebur
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

sector
Sector: