Aangepaste dienstverlening SBB t/m 9 februari 2021 Welke gevolgen heeft het coronavirus voor onze dienstverlening, zoals het erkennen van leerbedrijven? U leest hierover op https://www.s-bb.nl/nieuws/aangepaste-dienstverlening-tot-en-met-9-februari

Raimond Dressage Horses (100205989) - HAVELTE

Organisatiegegevens

Naam
Raimond Dressage Horses
Leerbedrijf ID
100205989
KvK nummer
01127044
KvK vestigingsnummer
000009171746
Bedrijfsindeling
Fokken en houden van paarden en ezels
Internationalisation at home
Nee
Telefoon
+31521342738
Bedrijfsgrootte
2 tot en met 9 medewerkers
E-Mailadres
info@caballosdecolores.nl
Website
www.caballosdecolores.nl

Adresgegevens

Vestigingsadres
Rijksweg NZ 12
7971 CX HAVELTE

Correspondentieadres
Rijksweg NZ 12
7971 CX HAVELTE

Algemene informatie

Beknopte omschrijving van de organisatie:
Caballos de Colores/ Raimond Dressage Horses is een kleine stoeterij, gespecialiseerd in Andalusiers in de zwarte en speciale kleuren.Raimond Dressage Horses wordt gerund door Geesje Raimond. Geesje rijd al sinds ze op 5-jarige leeftijd begon op de pony van haar Opa. Sindsdien heeft ze een klassieke rij-opleiding gehad, vele jonge paarden opgeleid, en een aantal jaren in Duitsland op een professionele dressuurstal gewerkt en getraind.Geesje en Maarten Raimond wonen op een verbouwde boerderij in het Drentse Havelte, de parel van Drente.Geesje runt de stal en zorgt voor onze paarden en honden. Maarten is sales manager voor een Amerikaans bedrijf.Onze honden zijn Boerboels, een Zuid-Afrikaanse erf c.q. waakhond, ook wel Zuid-Afrikaanse Mastif genoemd.Zie voor meer info onze honden-pagina op www.elkanadiesel.nl Geesje heeft een zeer brede ervaring met alle takken van paardensport, en heeft dan ook vele jonge paarden opgeleid. Zelf heeft ze zeer successvol paarden uitgebracht in de wedstrijdsport.Door Geesje`s handicap is de wedstrijdsport op een laag pitje terechtgekomen, maar kan ze nu meer tijd besteden aan de fokkerij. Geesje heeft verder een aantal zwarte Andalusier merries, en twee goedgekeurde hengsten. Kijk gerust even rond op onze website voor meer informatie. www.caballosdecolores.nlVerder geeft ze les, en jureerd ze dressuurwedstrijden t/m de ZZL dressuur.

Opleiden binnen de organisatie

Informatie over leren en werken:
Wij hebben al vele stage begeleidingen gedaan. Verder hebben we beide ook ervaring buiten paardenbedrijf met management.

Aanvullende informatie

Extra informatie voor de student:
Je kunt hier alles leren sport, onderhoud, wat zijn je grenzen en hoe kan je deze verleggen? (als je wilt kan je alles), ondernemen, verzorging, kliniek, dekken, leren kijken zelfinitiatief, geen 9 tot 5 mentaliteit, willen leren om werk te zien liggen en goed kijken hoe de dieren erbij staan.Let op: verwacht word dat je schoenen met stalen neuzen aan hebt met je stage, dit om narigheden te voorkomen als er een paard op gaat staan....Als je een beetje kunt rijden kan je hier ook rijden. Dat maakt het wel leuker. Durven om te gaan met hengsten. in overleg, als je wilt leren van wedstrijden (mag moet niet) is het raadzaam om in de weekenden mee te gaan naar wedstrijden. Schrijfwerk bij jureren kan je veel van leren! passende verantwoordelijkheden en dingen om te leren. 100% begeleiding, en je mag hier alles vragen. Met lijnbus 20 uit Assen, Meppel. Buslijn 48 uit Steenwijk.

Personen

profielfoto
Dhr. Maarten Raimond
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider  
  • Bedrijfsleider paardensport en -houderij (25468) (4)
  • Medewerker dierverzorging (25580) (2)
  • Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25579) (3)
  • Vakbekwaam medewerker paardensport en -houderij (25470) (3)
profielfoto
Mw. Geesje Raimond
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider  
  • Bedrijfsleider paardensport en -houderij (25468) (4)
  • Medewerker dierverzorging (25580) (2)
  • Vakbekwaam medewerker dierverzorging (25579) (3)
  • Vakbekwaam medewerker paardensport en -houderij (25470) (3)
Opleidingsmogelijkheden
sector
Sector: 
Leerplaatsen
Bij dit leerbedrijf zijn geen leerplaatsen geregistreerd