Aangepaste dienstverlening Welke gevolgen heeft het coronavirus voor onze dienstverlening, zoals het erkennen van leerbedrijven? U leest hierover op https://www.s-bb.nl/nieuws/aangepaste-dienstverlening

Beachclub Leukermeer/d'Heeren in Well (100169628) - WELL L

Organisatiegegevens

Naam
Beachclub Leukermeer/d'Heeren in Well
Leerbedrijf ID
100169628
KvK nummer
60248777
KvK vestigingsnummer
Niet beschikbaar
Bedrijfsindeling
Restaurants
Internationalisation at home
Nee
Telefoon
+31638306993
Bedrijfsgrootte
Niet beschikbaar
E-Mailadres
info@horecaleukermeer.nl
Website
www.horecaleukermeer.nl

Adresgegevens

Vestigingsadres
De Kamp 5
5855 EG WELL L

Correspondentieadres
Schoolstraat 28
5931 PB TEGELEN

Organisatieprofiel

Omschrijving
Beachclub Leukermeer is een veelzijdig horecabedrijf, gelegen op Vakantiepark Leukermeer. Het ligt tussen Nijmegen en Venlo, net onder Bergen. Ook vanuit Venray zijn wij goed bereikbaar. Het vakantiepark is gelegen in het Limburgse landschap, om precies te zijn in het Nationale park de Maasduinen. Je passeert te voet, met de auto (scooter) of fiets eerst typische Limburgse weilanden, en je ziet de dijken en de Maas. En dan, achter het groen van bomen en grassen, zie je ineens een prachtig meer. Deze omgeving biedt ieder wat wils. Of je nu van een actieve vakantie houdt, of je natuur wilt opsnuiven, of dat je gewoon wilt genieten van het uitzicht. Dit laatste kun je het beste doen vanaf het terras van de Beachclub. Het ligt aan de rand van het strand en je hebt vanaf hier prachtig uitzicht over het hele meer en het Nationale park. Wij serveren hier met een enthousiast team lunch, dinergerechten, drankjes, borrelhapjes, koffie en gebak, ijscoupes…. Een zeer veelzijdig aanbod eigenlijk, waarmee we de verschillende gasten het zo comfortabel mogelijk willen maken. Of het nu gaat om gezinnen met kinderen die verblijven op het vakantiepark, stellen die met hun luxe boot aanmeren, wandelaars, fietsers, jongeren en ouderen uit de omgeving. Ze spreken verschillende talen. Ons team is dan ook van allerlei markten thuis. Samen vormen we een geheel en zorgen we voor een zo goed en breed mogelijke service. Tijdens het vakantieseizoen (maart tot november) doen we dat elke dag vanaf 11.00 uur en werken we in verschillende teams: • Het team van de snackbar is verantwoordelijk voor de verkoop van friet, snacks en ijs. Meestal werken hier twee tot vijf mensen samen. Ze zijn bezig met kassawerkzaamheden, bakken van producten, maken van softijsjes, milkshakes of slush ijs. Ook is er een schepijsvitrine waaruit de gast een van de achttien soorten ambachtelijk ijs kan bestellen. Hier worden ook de ijscoupes geschept die op het terras geserveerd worden. • In de keuken van het restaurant bestaat het team uit de (chef)koks en hun assistenten. Zij zijn bezig met de mise en place of met het klaarmaken van lunch- en dinergerechten. Eigenlijk maken we alles wel zelf: broodjes, lunchgerechten, salades, soepen, pannenkoeken en hoofdgerechten. Maar we hebben ook een Italiaans gedeelte in het restaurant, dus ook pizza’s en pasta’s worden hier vers gemaakt. Tevens bevindt zich hier de spoelkeuken. • In de bediening werken we met twee tot tien mensen: achter de bar, bij het opnemen en uitserveren van de bestellingen en het te woord staan van gasten. Dit kan zowel in de pizzeria, in het restaurantgedeelte of op het grote terras zijn. We hebben zeker 380 zitplaatsen. Drie teams op drie plaatsen in het horecabedrijf. Het lijkt een strakke indeling, maar in de praktijk is dat juist helemaal niet zo. Teamwork is een belangrijke factor, we helpen elkaar daar waar nodig. Sommige medewerkers uit ons team zijn echte allrounders. Ze houden van afwisseling, zijn flexibel en echte aanpakkers. Voor iedereen geldt dat je veel kunt leren zowel in de eigen discipline als daarbuiten. Natuurlijk voor iedereen op zijn / haar eigen tempo. Zoals je leest is er van alles te doen en te beleven. We organiseren live muziek, bingo avonden en andere activiteiten. Bij alle stappen die we zetten, zoeken we de samenwerking met het vakantiepark zodat we in de ontwikkeling op een lijn liggen. Doe jij een MBO opleiding of een HBO opleiding, dan helpen we jou ook graag in je ontwikkeling. Zowel op de werkvloer als in de organisatie en wellicht proef je zelfs van het ondernemen. Voor sommige opleidingen is dus ook buiten onze openingstijden veel te doen in voorbereidingen en het ondernemen. Ben je al een beetje enthousiast geworden? Wij ontmoeten jou graag zodat we je deelgenoot kunnen maken van ons team. Graag tot snel!
Informatie Leren en Werken
Niet beschikbaar
Informatie Student
Beachclub Leukermeer biedt een restaurant, brasserie, loungeterras, discotheek, snackbar, pizzeria... en ons team maakt hier 1 geheel van. De sfeer die je hier ervaart, zowel als gast als werknemer, vergelijk je niet met een ander restaurant. De vakantie vibe voel je altijd en overal. Je leert hier vaktechnieken, omgang met gasten, communicatieve vaardigheden, samenwerken en een breed scala aan beroepsvaardigheden. Wij hebben er zin in om het seizoen samen met jou tot een succes te maken en bovenal weer veel van elkaar te leren. Join the team!

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Dhr. Roel van den Berkmortel
Praktijkopleider  
  • Gastheer/-vrouw (25168) (2)
  • Manager/ondernemer horeca (25184) (4)
  • Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (25171) (3)
info@horecaleukermeer.nl +31774677777
Mw. Leontien Bos
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider  
  • Gastheer/-vrouw (25168) (2)
  • Manager/ondernemer horeca (25184) (4)
  • Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (25171) (3)
info@horecaleukermeer.nl +31638306993
Dhr. Dennis van den Brandt
Contactpersoon BPV
info@horecaleukermeer.nl +31478501240
Dhr. Jelle Cremers
Praktijkopleider  
  • Kok (25180) (2)
  • Zelfstandig werkend kok (25182) (3)
info@horecaleukermeer.nl +31638306993
Dhr. Kenneth van Heel
Praktijkopleider  
  • Kok (25180) (2)
  • Zelfstandig werkend kok (25182) (3)
info@horecaleukermeer.nl +31638306993

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 

Leerplaatsen

sector
Sector: