Reiscompany (100127291) - Rotterdam

Organisatiegegevens

Naam
Reiscompany
Leerbedrijf ID
100127291
KvK nummer
24459641
KvK vestigingsnummer
000013736825
Bedrijfsindeling
Reisbemiddeling, reisorganisatie, toeristische informatie en reserveringsbureaus
Telefoon
+31108451823
Bedrijfsgrootte
2 tot en met 9 medewerkers
E-Mailadres
info@reiscompany.nl
Website
www.reiscompany.nl
Kenmerken
Niet beschikbaar

Adresgegevens

Vestigingsadres
Groenendaal 23 b
3011 SK Rotterdam

Correspondentieadres
Groenendaal 23 b
3011 SK Rotterdam

Organisatieprofiel

Omschrijving
Reiscompany is een online publisher voor campings, huuraccommodaties zoals safaritenten en boomhutten, vakantiehuisjes en vakantieparken. Ons doel is om het aanbod van onze partners te promoten en inspirerende content te bieden aan onze lezers op elk moment van de klantreis. Hiervoor hebben wij onze eigen websites, die allemaal hun eigen niche bedienen. Hierdoor helpen wij dagelijks veel verschillende bedrijven in de reisbranche om de juiste doelgroep te dienen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van inspirerende platforms en reisblogs. We ontwerpen, bloggen en onderhouden verzamel websites over campings, vakantiehuisjes, bijzondere overnachtingen, toeristische bestemmingen en andere vakantie gerelateerde onderwerpen. Met meer dan drie miljoen bezoekers per jaar, duizenden social media volgers en nieuwsbriefabonnees zijn wij een interessante speler in de online publishing in de reiswereld. Onze bezoekers zijn kampeerders, (jonge) gezinnen en senioren, die op zoek zijn naar een leuke camping, vakantiehuisje, vakantiepark of meer informatie over hun vakantiebestemming.
Informatie Leren en Werken
Op veel verschillende vlakken die marketing rijk is! Onder begeleiding van je nieuwe collega’s ga jij aan de slag met verschillende redactionele werkzaamheden. Het versterken van onze websites, het maken van bestemmingspagina’s, toevoegen van aanbod en het schrijven van blogs. Hierbij heb je oog voor SEO en houdt je rekening met onze doelgroep: kampeerders, (jonge) gezinnen en senioren. Je onderhoudt de social media kanalen en beheert het aanbod dat op de websites wordt getoond. Ook heb je contact met bedrijven en accommodaties als vakantieparken en campings die op de sites willen adverteren. Bij Reiscompany krijg je als stagiair(e) veel eigen verantwoordelijkheid en een belangrijke rol.
Informatie Student
Wij werken graag samen met studenten van het Grafisch Lyceum (richting redactiemedewerker, niveau MBO 4). Verschillende HBO studies marketing & communicatie. En tenslotte de WO studie International Bachelor Communication and Media aan de EUR. Wij stemmen de inhoud van de stage met je af aan jouw opleidingsniveau/studie. En tenslotte, je wordt elke dag met enthousiasme onthaald door onze kantoorhond.

Personen

Naam Functie/Rol E-mail Telefoon
Dhr. Dirk Verbeek
Contactpersoon BPV

Opleidingsmogelijkheden

sector
Sector: 
sector
Sector: 

Leerplaatsen

sector
Sector: